LockSet » новини » ВИСТАВКИ - ІМІДЖ І ПОШУК НОВИХ ПАРТНЕРІВ

ВИСТАВКИ - ІМІДЖ І ПОШУК НОВИХ ПАРТНЕРІВ

Категорія: новини

Х міжнародна виставка «Готельний та ресторанний бізнес Україна»

У березні відбувається Міжнародна виставка «Готельний та ресторанний бізнес Україна», де брала участь наша компанія.

Це наш перший досвід у цій спеціалізованій виставці, що дала нам унікальну можливість налагодити ефективні та взаємовигідні зв'язки між партнерами та клієнтами. Не зважаючи на скромний потенціал відвідувачів, відбулося кілька дуже перспективних зустрічей.

 Головним питанням було: налагодження взаємозв'язків між постачальниками та споживачами технологічного обладнання готельного бізнесу, а також контроль власників готелів персоналу та запобігання зловживанням на місцях.

Будівництво та архітектура

Наша компанія брала участь у найбільшій в Україні виставці «Будівництво та архітектура», яка також проходила у березні. Було відкрито три павільйони, експозиційною площею близько 30 000 кв.м. Виставлялося близько 500 компаній-учасниць із 12 країн світу, а саме: з України, Туреччини, Болгарії, Бельгії, Румунії, Франції, Фінляндії, Італії, Німеччини, Польщі, Іспанії та Білорусії.

 Ставила собі за мету, спрямовану на вирішення актуальних питань ведення бізнесу в непростих умовах сьогодні. З погляду на фінансово-економічне становище загалом усіх країн та окремо на проблеми, які існують у будівельній сфері, сьогодні вкрай важливо викликати довіру у замовника та пропонувати нові ефективні форми співробітництва, налагоджувати нові та розширювати існуючі ділові контакти.

ІNTERBUDEXPO 

Також компанія взяла участь у міжнародній виставці нових будівельних матеріалів та технологій «INTERBUDEXPO».

 Кількість компаній-учасниць досягла 300, з 20 регіонів України та 8 країн світу, а саме: з Польщі, Білорусії, Італії, Росії, Китаю, Естонії, Португалії, Угорщини. На стенді були представлені нові технологічні рішення провідних світових виробників MUL-T-LOCK, RYOBI, KNOCKN'LOCK, HAOGENPLAST та інші.

 Виставка продемонструвала, що і в нових економічних умовах є інтерес до якісних технологій безпеки – як у бізнес-партнерів, так і у споживачів.