LockSet » новини » ІНОВАЦІЙНІ РОЗВ'ЯЗКИ АВТОМОБІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

ІНОВАЦІЙНІ РОЗВ'ЯЗКИ АВТОМОБІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Категорія: новини

Наша компанія постійно розширює асортимент способів автомобільної безпеки, досягаючи повного задоволення потреб споживача.

 Далі конкретніше про новини:

 

CSL – механічний засіб для блокування кермового валу. Відмінною особливістю цієї моделі є універсальність та простота установки. Завдяки інноваційній конструкції, яка передбачає індивідуальний підбір муфти на кермовий вал і штиря, що закриває, замок CSL можна встановити на більшості діючих моделей авто. Замки рульового валу CSL мають безумовні переваги – не високу ціну та можливість самостійного монтажу. Ускладнений доступ до місця встановлення замка, а також неможливість пристосовувати слюсарні інструменти через обмежений вільний доступ забезпечують йому максимальну кримінальну стійкість.

E-TRX – універсальний замок для встановлення на більшість автомобілів. Він складається з електромеханічного замку коробки перемикання швидкостей та цифрової

 клавіатури. Замок автоматично закривається за 60 секунд після увімкнення запалювання. Для вимикання потрібний персональний код на цифровій клавіатурі. Якщо увімкнути запалення, але не ставити важіль перемикання швидкостей у положення «паркінг» або «задній хід», замок не закриється і почне придушувати звуковий сигнал попередження. Замок E-TRX сподобається власникам авто, які цінують поєднання комфорту та безпеки.CONSTRUCT 3system –инновационная система безопасности автомобиля от чешского производителя. Конструкция CONSTRUCT 3system не имеет аналогов на рынке. Это единственный замок, что блокирует коробку переключения скоростей и одновременно закрываеткапот. Этот замок идеально подойдет водителям, которые желают максимально защитить свой автомобиль.

Замок капота CONSTRUCTHL + Имобилайзер –це комплексна система захисту автомобіля. Вона складається з універсального механічного замку капота та електронного імобілайзера. За 30 секунд після вимикання запалення реле блокування імобілайзера переходить у режим «захист» роз'єднуючи електричні ремені. Для розблокування необхідно ввести персональний код цифрової клавіатури. Розміщення реле блокування в підкапотному просторі унеможливлює доступ до нього при закритому замку CONSTRUCT HL капота. Герметичний корпус, залитий пластичною смолою, захищає реле від попадання сміття чи олії. Замок капота CONSTRUCT HL та імобілайзер можна використовувати окремо один від одного, але максимальний рівень захисту створюється саме при їх об'єднанні.