LockSet » новини » БАЗОВІ БРЕНДИ - ПАРТНЕРИ-ПОСТАЧАЛЬНИКИ SPVCOMPANYLTD.

БАЗОВІ БРЕНДИ - ПАРТНЕРИ-ПОСТАЧАЛЬНИКИ SPVCOMPANYLTD.

Категорія: новини

ADEL компанія виробляє одне з економічних рішень спеціалізованої системи контролю доступу. Замки ADEL мають міжнародний сертифікат безпеки. З початку 2004 року представлено на ринку України продукцію ADEL.

ІNHOVA – вже більше 20 років іспанська компанія TESA (Talleres de EscoriazaS.A.) виготовляє системи – єдині у світі системи, з унікальними технологіями в галузі контролю доступу для готелів. З 2005 року представлено на ринку України системи INHOVA.

J.SH Securityindustries – ізраїльська компанія з 30-річним досвідом розробки та виробництва високоякісних сейфів. Усі компоненти сейфів виготовлені безпосередньо в Ізраїлі, що підтверджується сертифікатом виробництва. З 2006 року представлена на ринку України продукція компанії J.SH.

SANTOS – Португальська компанія працює на світовому ринку механічних замків з 1952 року і є однією з відомих компаній із замкових установок для вхідних дерев'яних, металевих та профільних дверей. З 2004 року представлена на ринку України продукція компанії SANTOS.

CHUBB – майже 200 років англійська компанія є світовим лідером із виробництва сейфової продукції та високо безпечних механічних замків. З 2007 року представлена на ринку України продукція компанії CHUBB.

MORSEWATCHMANS – американская компания работает на мировом рынке по производству сейфов и систем управления ключами для отелей, офисов и жилых помещений с 1882 года. С 2007 года представлена на рынке Украины продукцию компании MORSEWATCHMANS.

ABLOY – фінський концерн заснований у 1907 році, і сьогодні є найбільшим світовим виробником дверних замків та доводчиків, електромеханічних замків та керованих систем контролю доступу. З початку 1999 - імпортер продукції фінського концерну ABLOY, а з жовтня 2000 - авторизований дилер.

ASSA – швецья компанія заснована у 1881 році у швейцарському місті Ескілстуна, де вона знаходиться і зараз у ролі одного з експертів відомих виробників дверних замків та фурнітури. З 2002 SPV Company Ltd. представлена на ринку України продукція компанії ASSA.

EFFEFF – німецька компанія, що працює на світовому ринку дверної автоматики з 1936 року. Сьогодні пропонує близько 5000 назв електромеханічних замків, засувок,

 накладок та дверної фурнітури. З початку 2005 року є офіційним дистриб'ютором EFFEFF.

SECURІTRON – американська компанія, заснована в 1971 році, є найбільшим світовим виробником магнітних замків і автономних цифрових кодових систем доступу. З початку 2004 року представлена на ринку України продукція компанії SECURITRON.

NEMEF – голландська компанія, заснована в 1921 році, входить до складу міжнародного концерну ASSAABLOY, є виробником різновидного асортименту високоякісних механічних замків м систем «Антипаніка». З 2008 року представлена на ринку України продукція компанії NEMEF.

VACHETTE – французька фірма, заснована 1864 року. Є найбільшою у світі компанією, яка спеціалізується на виробництві замків високого рівня надійності, що не має аналогів у світі. З 2005 року представлена на ринку України продукція компанії VACHETTE.

ROSSLARE Enterprises – 

компанія заснована в 1978 році в Гонконгу, а відділи технічного проектування та маркетингу знаходяться в Ізраїлі. Компанія спеціалізується на проектуванні та виготовленні різних електричних пристроїв. З 2008 року представлена на ринку України продукція компанії ROSSLARE.

NEXGEN – американська компанія, заснована в 1968 році, є провідним світовим виробником пристроїв індустріального електромеханічного контролю доступу. З 2007 року представлена на ринку України продукція компанії NEXGEN.

JPM –французька компанія, яка є лідером у розробці та виробництві обладнання для евакуаційних виходів, що забезпечують вільний вихід із приміщення у момент надзвичайних ситуацій. З 2005 року представлена на ринку України продукція компанії JMP.

LІNK –німецький концерн на світовому ринку працює протягом 40 років і спеціалізується на виробництві аксесуарів для систем контролю доступу, у тому числі кабелів проводів. З початку 2004 року представлена на ринку України продукція концерну LINK.

ВЕА – бельгійська компанія, заснована в 1965 році, спеціалізується на виробництві датчиків для автоматичних дверей, які є ефективними та надійними у промисловості. З початку 2004 року представлено на ринку України високоякісні рецептори ВЕА.

KEVRON – австралійська компанія, заснована 1952 року. Виготовляє високоякісні пластикові брелоки для ключів. З 2005 року представлена на ринку України продукція компанії KEVRON.

KEYLІNES.r.l. –італійська компанія, заснована в 1770 році, є одним із світових лідерів у виробництві обладнання для копіювання ключів, а також високоякісних бланків механічних ключів для автомобілів. З 2009 року представлена на ринку України продукція компанії KEY LINE S.r.l.

SPETROTEC – ізраїльська компанія з 1985 року розробляє та виготовляє протиугінні установки для автотранспорту, системи та програмне забезпечення для моніторингу транспортних засобів. З 2009 року представлена на ринку України продукція компанії SPETROTEC.