LockSet » новини » APECS - ВРІЗНІ ЗАМКИ

APECS - ВРІЗНІ ЗАМКИ

Категорія: новини

Компанія APECS є лідером ринку врізних замків для вхідних дерев'яних дверей. У нашому асортименті – замки з ручками та без ручок, замки легкої серії з полегшеними ручками, вузькопрофільні замки та замки з роликовою фіксацією, офісні, сантехнічні та класичні врізні замки. Типи ключів – від хрестоподібного та класичного англійського ключа до перекодованих циліндрових механізмів (замки 25 серії) та ключів із найвищою секретністю – XS (понад 68 000 000 000 комбінацій).

 

У запропонованому асортименті продукції є замки різного рівня:

 

Моделі бюджетного класу – лінія SIMPLE;

 

Моделі середнього класу – лінія STANDARD;

 

Моделі високого класу – лінія PREMIER.

 

Врізні замки серії 1700 та 1800

За працездатністю замки серії 1700 та 1800 у кілька разів перевершують нормативи замків 4 класу підвищеної надійності. Висока якість штампування забезпечує мінімальні допуски та якісне складання. Високоміцні саморізи-шурупи з твердої сталі ідеально підходять для установки на двері з твердого дерева, що дозволяє використовувати при установці електроінструмент. Посилена пружина та скіс засувки овальної форми забезпечують найменший опір при закриванні та високу працездатність. Вузол під ручку восьмикутної форми зроблений за технологією холодного штампування.

Навісні замки

Різноманітність замків APECS дозволить знайти саме те, що Вам потрібно. Від простих чавунних замків до посилених сталевих, від замків з автоматичним замиканням до кодових, від замків з додатковим захистом до велосипедних та замків з ланцюгом. Замки, призначені для використання на відкритому повітрі, мають водозахисні гумові кільця, що запобігають попаданню вологи всередині механізму та антикорозійне порошкове покриття. Замки латунні та сталеві витримують значні зусилля на розрив і, як правило, комплектуються ключами підвищеної таємності – профільними чи дисковими. Корпуси замків мають хромоване або нікельоване покриття або пластикову антикорозійну оболонку.

Накладні замки

Головна відмінність нових накладних замків APECS – єдиний циліндровий механізм, що значно спрощує встановлення замка та підвищує його надійність. Помітно покращилася якість гальваніки, з'явилися нові варіанти кольору – S (сатин) та AB (бронза), та традиційними залишився чорний нікель (BN). Стандартними залишився вибір ключів – англійська, хрестоподібна та профільна, а також дві основні модифікації: замки ключ/ключ і замки з поворотною ручкою

Клямки дверні (Knob)

Кноби, вироблені компанією APECS, є одними з найякісніших у цій групі товару і тому одним із найбільш затребуваних. Запорукою якості є використання якісної сировини, високі вимоги до обладнання та контроль якості продукції, що виробляється. Кноби APECS круглої, овальної та форми чарки виготовляються з латуні, кноби з фалевими ручками – із цинкового сплаву.

При виробництві кнобів з дерев'яними ручками використовуються тверді породи дерева, які проходять спеціальну дезінфекцію та обробку захисним розчином, що надає консервуючі властивості.

 1.Технічні характеристики:

  Підходить до дверей із шириною полотна 35-45мм;

  Регульована відстань від торця дверей 60-70мм;

  Настановні гвинти заховані;

  Секретність циліндрового механізму – понад 5000 комбінацій;

 2. Якісні характеристики:

  Гарантія на кількість відкривань/закривань – 300 000 циклів;

 Гарантія на механіку – 3 роки;

  Гальванічне покриття пройшло тест: 96 годин із соляним туманом без появи ознак корозії;

  3.Універсальність фалевих кнобів:

  Циліндр та фіксатор можна міняти місцями.

Циліндрові механізми

Компанія APECS пропонує широкий асортимент циліндрових механізмів. Циліндрові механізми лінії STANDARD різної довжини – від 60 до 120мм, асиметричні циліндрові механізми на 70(30/40), 80(35/45), 90(40/50)мм, циліндрові механізми «ключ/ключ» та «ключ/вертушка» ».

Крім цього, ми гарантуємо хорошу стабільну якість циліндрових механізмів, що є дуже важливим для продукції цього класу. Крім класичних кольорів – золото (G) та нікель (NI) – ми пропонуємо популярні європейські кольори: матове золото (GM) та сатин (S). У серії циліндрових механізмів 4КС використовується трилінійний профіль ключа. Кількість пінів для циліндрового механізму 62мм – 12 пінів у 2 ряди, для 70мм і більше – 14 пінів у 2 ряди.  Для підвищення працездатності пінів використовується графітове мастило. Пружини циліндрового механізму виготовлені з нержавіючої сталі. Механізм має додатковий захист - штифт зі сталі твердістю 65 HRC і 4 захисні кульки аналогічної твердості.

Фурнітура з нержавіючої сталі

APECSINOX – індивідуальна лінія, до якої входить продукція, виготовлена із нержавіючої сталі. Лінія орієнтована на офісні та громадські приміщення, ідеально поєднуючись із найпоширенішими сучасними стилями для такого типу приміщень – модерном та хай-теком. У даній лінії використовується 304 марки сталі, що вже є гарантією гарної якості. Нержавіюча сталь має високу корозійну стійкість, що забезпечує незмінність зовнішнього вигляду при додатковій експлуатації. Покриття ручок легко пройшло стандартну перевірку – понад 48 годин у соляному тумані. Ручки витримують зусилля понад 50кг, ручки-скоби – до 120кг, кількість циклів відкривання/закривання ручки – щонайменше 300 000.

На лінію APECS INOX гарантійний термін служби не менше 10 років.

Дверні ручки ІMAGІNATІON

Дверні руки APECS IMAGINATION – лінія висококласних ручок для міжкімнатних та вхідних дверей. Ручки APECS IMAGINATION виготовляються за технологією багатошарового покриття, що дозволяє поєднувати ідеально гладку поверхню з оригінальним дизайном. Багатоступінчастий контроль виробництва гарантує високу якість та роки бездоганної роботи. Сім шарів напилення створюють ідеально гладку поверхню та стабільність відтінку, що надійно захищають Ваші нові ручки від негативного впливу навколишнього середовища. Два шари міді для кращої адгезії між ручкою та шаром, що вирівнює. Выравнивающий слой никеля для создания идеально ровной поверхности. Колерованный слой создает цвет Вашей ручки фиксирующий слой, для защиты колерованного слоя от обесцвечивания. Защитный слой для предотвращения окисления поверхности. Слой бесцветного лака для защиты от воздействия окружающей среды.

Дверні ручки роздільні

Серія 07 не поступається як покриття лінії APECS IMAGINATION і визначення економного класу означає, що в даній серії просто використовуються ручки меншого розміру та нескладного спокійного дизайну.

Дверні ручки APECS виконані з цинкового сплаву, планки дверних ручок – зі сталі, що пройшла перед гальванікою потрійне полірування. Додаткову надійність ручок забезпечують планки товщиною 1,5мм та комплектацією посиленої стяжки. Спеціальна нарізка гвинтів дозволяє встановлювати їх на двері завтовшки до 80мм. Варіанти кольору: золото, матове золото, хром, хром, нікель, бронза. Гальванічне покриття пройшло 72-годинний тест у соляному тумані.
 Крім стабільно високої якості, APECS пропонує найширший асортимент ручок на планці, для різних типів замків:

 Ручки з міжосьовою відстанню 42мм для сувальдних замків - "Клас", "Ельбор", "САМ";

 Ручки з міжосьовою відстанню 55мм для замків під євроциліндр - "Меттем", "Зеніт", "Волмет", "Клас";

 Ручки з міжосьовою відстанню 61мм для сувальдних замків «Меттем»;

 Ручки з міжосьовою відстанню 77мм для замків «Гардіан»;

 Ручки з міжосьовою відстанню 85мм під євроциліндр.

Дверні петлі

Високоякісні латунні петлі APECS виготовлені за допомогою професійного високотехнологічного обладнання. Дизайн петель виконаний у стилі суворої європейської класики.

Технічні особливості:

Усічена карта петлі дозволяє ідеально встановлювати петлю на дверне полотно та коробку дверей;

Безперечною перевагою універсальних петель є наявність протискрипних кілець.

З погляду технології та працездатності кільця зовсім не поступаються підшипникам, а естетично, безумовно, їх перевершують. Роз'ємні петлі мають кульку, що обертається, яка знижує тертя і забезпечує м'якість ходу. Латунні петлі APECS комплектуються твердосплавними шурупами, що дозволяє використовувати електроінструмент. Колір шурупа відповідає кольору петлі. Індивідуальне пакування петлі виконано за технологією термоусадки, що дозволяє максимально зберегти товар і дає можливість реалізації її в будь-якій торговій точці – від ринку до супермаркету. При такій упаковці клієнт завжди може бачити якість та колір петлі.

Сталеві петлі APECS

Стабільність якості, комплектація сталевими шурупами у колір петлі та приваблива ціна дозволяють сталевим петлям APECS бути лідерами ринку в даній товарній групі.

Дверні доводчики

Корпус доводчика виконаний із алюмінієвого сплаву гарячого прокату, основні робочі деталі – важіль, пружина, шестерня, поршень, кульковий підшипник – зі сталі. Гідравлічна олія виготовлена за німецькою ліцензією. Доводчики призначені для встановлення у громадських приміщеннях: ресторанах, готелях, лікарнях. Основні переваги – простота встановлення та практичність. Їх можна ставити на вхідні двері, металеві та алюмінієві двері. Доводчик можна використовувати для дверей від 25

до 120 кг (цифри враховують не вагу дверей, а розрахункові зусилля).

Доводчики серії -01, 02.

Доводчики із зусиллям 55, 70, 85 мають функцію фіксації дверей при 90 градусах (фіксація відбувається автоматично при відкриванні дверей більш ніж на 90 градусів). Доводчики із зусиллям 100 та 120 можуть комплектуватися важелем додаткової фіксації, що дозволяє фіксувати двері. Доводчики пройшли перевірку якості ISO9001, кількість циклів – 300 000 та 2 роки гарантії.

Доводчики серії DD-68, 10, 11. 

Доводчики серії 68 мають зусилля, що регулюється, від 25 до 85 кг в залежності від способу установки доводчика. Доводчики серії 11 та 10 мають бездоганний зовнішній вигляд за рахунок прихованої системи кріплення.</p>\r\n<p>Доводчики цих серій пройшли перевірку якості ISO9001, кількість циклів – 500 000 та 3 роки гарантії.

Дверна та віконна фурнітура

Компанія APECS пропонує широкий асортимент дверної та віконної фурнітури – від шпінгалетів та дверних ланцюжків до магнітних упорів та віконних закруток. Рекомендуємо звернути особливу увагу на торцеві шпингалети для дверей – компанія APECS пропонує найширший асортимент шпингалетів всіх кольорів і розмірів. Новинка! Ручки-скоби із сталі з полімерним покриттям. Розміри – від 200мм до 300мм; класичні кольори – чорний, білий та коричневий (BR). Ідеальне рішення для торгових павільйонів.