LockSet » новини » CONSTRUCT 3 SYSTEM

CONSTRUCT 3 SYSTEM

Категорія: новини

НОВЕ ПОКОЛІННЯ МЕХАНІЧНОГО ЗАХИСТУ АВТО: CONSTRUCT SYSTEM

Протиугінний замок CONSTRUCT 3 SYSTEM виготовляється в Чехії на заводі Construct. Компанія Construct була заснована у 1991 році Петром Амброжем, який керує їй і в наш час. У ті роки викрадення автомобілів в Чехії було природно, і злодії швидко опанували все нові та нові протиугінні пристрої. Власники машин не могли створити порядного захисту від викрадачів, і сигналізація, і прості охоронні системи автомобіля були малодієвими. Саме Петро Амброж та Іржі Дуфек знайшли унікальний спосіб захисту, який залишається неперевершеним до сьогоднішнього дня та захищає повну безпеку автомобіля від угону. Обсяги виробництва на заводі Construct постійно збільшується в геомметричній прогресії: якщо з початку заснування компанії випускалося близько сотні замків на місяць, то сьогодні це число збільшує 20 тисяч.

На заводі Construct виготовляється близько 1000 моделей замків на різні марки автомобілів, що експортуються у 25 країнах світу. У виробництві безпеки для автомобіля компанія Construct Europe s.r.o. використовує лише захищені патентами дизайн та технології. Виробництво Construct сертифіковано зі стандартом ISO 9001. Вперше український споживач зміг придбати механічний замок Construct у 1999 році. Компанія «СПВ Компанії Лтд» є офіційним дистриб'ютором та генеральним імпортером замків Construct в Україні. У 2009 році, після вісімнадцяти років наполегливої роботи компанії Construct, у світлі було випущено 1500000 одиниць протиугінних замків цієї марки. Ювілейним виробником став механічний замок проти викрадення CONSTRUCT 3 SYSTEM

 CONSTRUCT 3 SYSTEM: головне про ексклюзивне

 Конструкція CONSTRUCT 3 SYSTEM не має аналогів на ринку серед протиугінних замків та інших способів безпеки автомобіля: він закриває коробку перемикання швидкостей, і сам капот автомобіля лише одним поворотом ключа. Коли електронні протиугінні системи нейтралізовані, CONSTRUCT 3 SYSTEM продовжує захищати Ваш автомобіль. Зупинимося на особливостях CONSTRUCT 3 SYSTEM.

Запропонований протиугінний замок відкривається лише ключем. Крім цього, у протиугінного замку CONSTRUCT 3 SYSTEM у відкритому та закритому стані циліндр не виходить за краї замку, тоді як інші замки капота та замки КПП у відкритому стані (у момент використання автомобіля) циліндр виходить з консолі на 3-5см, що різко погіршує ергономічність салону. Протиугінний замок повністю заходить у підконсульному та підкапотному просторі, зовні виходить лише циліндрична частина, яка гармонійно поєднується з інтер'єром Вашого автомобіля. Місце виходу циліндра назовні вибирається з розрахунком конструктивних особливостей автомобіля, комфортного користування та дизайну інтер'єру салону. Замок CONSTRUCT виготовляється у заводських умовах під конкретну модель автомобіля. Пропонуємо розглянути механізм дії замка CONSTRUCT 3 SYSTEM. Для цього закриття необхідно включити задню передачу на автомобілях з механічною та роботизованою КПП або паркінг – на автомобілях з автоматичною КПП. Потім потрібно закрити протиугінний замок ключем. При цьому блокується не тільки коробка перемикання швидкостей, а й капот, виключаючи таким чином доступ до таких важливих елементів автомобіля, як блок управління двигуном і акумулятор. Відкривається протиугінний замок CONSTRUCT 3 SYSTEM у такий же спосіб – ключ. Технічно CONSTRUCT 3 SYSTEM є свого роду продовженням безштирового CONSTRUCT, але можливе блокування капота автомобіля.

 CONSTRUCT – врятував……

не одну сотню машин при спробі викрадення. Ось історія про те, як CONSTRUCT залишив викрадачів без видобутку, а власнику подарував старий новий автомобіль. Цього року в березні в центрі Києва було здійснено спробу крадіжки автомобіля Lexus IS-250 2009 року. Увечері невідомі відключили штатну електронну систему захисту та запустили двигун.