YALE

Категорія: новини

YALE –одна з міжнародних фірм із великою кількістю досвіду. Його історія має нововведення, які відзначили еволюцію в промисловості YALE. У середині ХIX століття Лінус Яле Сеніор почав розробляти і виготовляти серію новаторських замків високої безпеки в його магазині в Нью-Йорку. Його син, Лінус Яле Жуніор перетворив промисловість замків назавжди. З часом YALE розширилася у світі і з 2000 року становить частину групи ASSA ABLOY Group, світового лідера сектору високої безпеки.

В даний час YALE відомий більш ніж 125 країнах. Ми горді, що замки YALE – улюблені замки у всьому світі. Іспанська фірма AZBE B. ZUBIA представлена в Україні з 1999 року. З 1921 року іспанці відзначилися виготовленням замків та системою закриття високої безпеки. Після настання років і подальшим прогресом, AZBE B. ZUBIA модернізувався і в 1997 отримав посвідчення якості ISO 9001. Після цього фірма починає відкриття в міжнародний ринок, процес, який кульмінував з включенням підприємства в групу ASSA ABLOY Group. Таким чином, завдяки людській команді та професіоналізму, AZBE помістився в авангард продуктів слюсарства, оптимізуючи його виробництво та розвиваючи продукт постійного прогресу. Фірма AZBE виробляє:

 

     Механічні та електромеханічні замки на вхідні двері та спеціальні вогнестійкі двері;

     Циліндрові механізми різного ступеня складності;

     Механізми на внутрішні двері;

     Системи безпеки громадських приміщень;

     Доводчики дверей та ін.

   Сьогодні AZBE знаходиться в іншому важливому моменті нашої історії, дає ще один крок до прогресу. AZBE об'єднується з YALE, щоб пропонувати в ринок нові ідеї та жити з більшою безпекою та спокоєм.