LockSet » новини » СТРАТЕГІЧНІ БРЕНДІ

СТРАТЕГІЧНІ БРЕНДІ

Категорія: новини

CONSTRUCT – це найбільший у Європі виробник та постачальник механічних способів захисту транспортних засобів від крадіжки.

 Захисні замки, що блокують механізми перемикання передач, які можна встановити на легковий та вантажопасажирський автомобіль, поставляються під маркою CONSTRUCT з 1991 року. Високий технологічний рівень та споживча вартість усієї продукції CONSTRUCT базується на багаторічних наукових розробках та підтвердженні сертифікатами ISO 9001, TUV.

 Компанія ROSTEX заснована в 1925 році і є невеликим цехом з виробництва дрібних металевих виробів.

 У 30-х роках розпочалося виробництво фурнітури для вікон та дверей з цинку та латуні.

 Значним роком для компанії став 1938 рік, коли почали використовувати нову технологію виробництва фурнітури з нержавіючої сталі. Протягом наступних

 50 років у фірмі відбулося багато організаційних змін, і вона стала державним підприємством. Назву ROSTEX підприємство отримало у 1969 році. Зараз – це провідний виробник захисної та міжкімнатної фурнітури з нержавіючої сталі, що відрізняється від інших своєю високою якістю.

Японська компанія RYOBI розпочала свою діяльність як постачальник алюмінієвих деталей, відлитих під тиском. На сьогодні компанія є безперечно світловим лідером з виробництва дверних доводчиків. Компанія використовує розробки досконалих технологій літію, високоточні механічні компоненти, що забезпечують оптимальну надійність і тривалий термін роботи. За об'єктами продаж дверних доводчиків концерну RYOBI має перше місце у світі. Практично всю продукцію виготовляють на приватних підприємствах Німеччини, США, Гонконгу. Доводчики RYOBI пройшли випробування на вогнестійкість відповідно до стандарту EN1634 Part1 "Випробування дверей на вогнестійкість". Сьогодні вироби фірми RYOBI задовольняють вимоги як приватних споживачів, так і професіоналів у всьому світі.

 Ізраїльський концерн MUL-T-LOCK є однією з відомих та провідних компаній у світі з розробок та виробництва продукції, яка забезпечує високий рівень безпеки об'єктів, захист людини та власності. Концерну MUL-T-LOCK належать унікальні технології, покликані зробити більш спокійними та комфортними життя споживачів.

Компанія твердо дотримується рівня світлових стандартів промисловості. Варто зазначити, що концерн MUL-T-LOCK постійно працює над підвищенням рівня таємності замків у поєднанні із зручністю їх використання. На фабриках концерну налагоджено гнучку лінію виробництва, систему управління якістю продукції, що дає можливість MUL-T-LOCK виготовляти як масову продукцію, так і унікальні зразки.

 І такого підходу дотримується у всьому протягом багаторічної діяльності компанії.

 Компанія E-LOCK (торгова марка KNOCKN’LOCK) є провідним постачальником інноваційних електронних пристроїв, що закриваються. Продукція KNOCK N’LOCK

 відрізняється високим рівнем секретності, простотою у використанні та інсталяції, сучасними технологіями та безпрецедентним рівнем захисту пристрою від вандалізму. Технології KNOCK N'LOCK базуються на базі унікальної запатентованої технології KnockCodeTechnology, яка не має аналогів у світі. Всі замки використовують технології передачі зашифрованого коду за допомогою механічних ударів на зразок «стук дятла по стовбуру дерева» (саме дятел є фірмовим знаком продукції KNOCK N'LOCK).

Завдяки оригінальній технології передачі коду, замки KNOCK N'LOCK можна встановлювати без наскрізних отворів у дверному полотні, виключивши зловмисників доступу до замку.

 Компанія HAOGENPLAST – серед світових лідерів із виробництва сучасних видів плівок та ламінату для різнобічних сфер промисловості, будівництва та сільського господарства. Компанію засновано у 1952 році, і вже 50 років вона незмінно вважається піонером сфери та надійним партнером у постачанні нової продукції на світовому ринку. На сьогоднішній день високотехнологічне сучасне обладнання, багатобарвні друкарські машини, машини для ламінування та стиснення – це ще далеко не повний перелік способів, що дають можливість виготовляти Haogenplast складних багатошарових плівок ПВХ, великий асортимент яких визначається багатством характеристик і розмірів. Це підтверджує неухильне зростання обсягів продажу не лише в Ізраїлі, а й у всьому світі.