LockSet » новини » КОМПАНІЯ ГАРДІАН

КОМПАНІЯ ГАРДІАН

Категорія: новини

КОМПАНІЯ ГАРДІАНКомпанія «Гардіан» була створена восени 1994 року. «Гардіан» – це виробництво сталевих дверей, замків та замкової фурнітури, інструментів та деревообробного виробництва, оснащені сучасним обладнанням та працюючі за передовими технологіями.

 

Сьогодні у цехах заводу загальною площею 50тис.кв.м. щорічно виробляються: Близько 60 000 дверей; Близько 1000000 замків; Близько 60 тисяч декоративних панелей.

 На підприємстві працюють 1200 висококваліфікованих співробітників. ТОВ «Тіара» - одна з фірм, що входить до компанії «Гардіан», яка займається виробництвом замків та замкової фурнітури.Найголовнішим критерієм успішної роботи компанії є якістю виробленої нею продукції, яка може бути гарантована лише при дотриманні найвищих вимог, що висуваються до всіх стадій виробництва, починаючи з дизайну виробу та закінчуючи упаковкою, із застосуванням сучасного обладнання, передових технологій та праці кваліфікованих кадрів. З кожним роком зростає заслужене визнання. Підтвердженням цього є численні дипломи і грамоти, отримані на всеросійських конкурсах. Зараз завод займає міцну позицію над ринком і є великим російським виробництвом замком. Компанія «Гардіан» – одне з небагатьох підприємств, яке поєднало в собі одночасно виробництво металевих дверей та замків. Усі вимоги, які ставить до замків виробник металевих дверей, знайшли своє втілення у замках «Гардіан». Усі замки «Гардіан», перш ніж вступити у вільний продаж, перевіряються у спільній лабораторії дверного та замкового виробництва. І тільки після цього, враховуючи всі зауваження і максимально використавши накопичений досвід, замки вирушають на широкий ринок. Всі замки пройшли сертифікацію в науково-дослідному центрі. У замках «Гардіан» 30-ої серії, призначених для встановлення в металеві двері, корпуси замків не мають нижньої стінки. Сміття, що потрапляє в замкову щілину, не затримується в корпусі замку, а падає вниз, в замкову нішу дверей. Замки «Гардіан» 20,30 серії мають захищену від висвердлювання загартовану стійку хвостовика засуву, яка захищає замок від висвердлювання. У всіх замках використовується «ослаблений зуб», який перешкоджає відкриттю замку «згортанням». Замки «Гардіан 21.14» та «Гардіан 25.14» мають внутрішню вбудовану броню пластину з марганців, що містить сталі (65г), загартовану до 56-60 одиниць за шкалою Роквелла. Вона надійно захищає механізм таємності від висвердлювання. У замках 30-ої серії при повністю висунутих ригелях, 25% довжини ригеля залишається в корпусі замку, що перешкоджає силовому злому дверей.

 

У замках "Гардіан" використовуються оптимальний показник сумарної площі перерізу засуву. Цей показник міцності замку при перепилюванні. Корпуси всіх замків «Гардіан» виготовляються із холоднокатаної, оцинкованої листової сталі, товщиною 2мм. У замках «Гардіан» Ви не знайдете деталей без покриття або виготовляються з оцинкованої сталі. Це дозволяє безвідмовно функціонувати замками у різних кліматичних умовах.

Вся продукція Гардіан проходить ретельний багатоступінчастий контроль. На замках є індивідуальний номер збирача. Це говорить про повний контроль якості на виробництві та відповідальності виробника перед споживачами. На всі замки "Гардіан" завод дає 2 роки гарантії. На кожному замку є гарантійна наклейка, яка підтверджує справжність походження замку та дає можливість заміни замка у разі виявлення дефекту.

Купуючи такий замок, ви отримуєте 2 змінні ротори: 1 монтажний; 1 основний. Монтажний ротор служить для встановлення замка у двері та перевірки працездатності замка. У разі втрати ключа або при підозрі на зняття зліпка з ключа, ви можете придбати новий кодовий ротор і самостійно, без виклику фахівця та демонтажу замка з дверей поміняти барабан. При цьому таємність замку не зменшується. Крім того, можливе створення кодових роторів з новими функціями, що мають два комплекти ключів.